Hi!

Leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop. Ben jij op zoek naar de accessoires die jouw outfit helemaal afmaken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk sieraden en andere accessoires voor een betaalbare prijs.

Wij zijn twee meiden van 19 jaar uit Apeldoorn die samen dit bedrijfje runnen. Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot waar we nu zijn en daar zijn we heel erg trots op! We zijn dagelijks met veel plezier bezig met ontwerpen, produceren, bijhouden van social media en alles wat er bij komt kijken.

Buiten het feit dat wij het belangrijk vinden dat jullie er op en top uitzien vinden we het ook heel belangrijk om iets te doen voor kinderen in Afrika. Veel van hen zijn niet alleen te arm om kleding te kopen, maar kunnen vaak ook hun schoolgeld niet betalen. Om deze reden doneren wij per verkocht item 5% aan Stichting Chale. Dit is een stichting die kwetsbare kinderen in Ethiopië helpt een zelfstandige toekomst op te bouwen in eigen land. Van het geld dat wij doneren sponsoren wij twee meisjes, namelijk Ruhama van 14 jaar en Mihret van 6 jaar. Dankzij jullie worden dus hun schoolgeld, schoolspullen, schooluniformen en als het nodig is hun medische kosten betaald!

Veel plezier met shoppen!!!

Liefs,

♥ Beach-each ♥

Ruhama
Ruhama
Mihret
Mihret