Hi!

Leuk dat je een kijkje neemt in onze webshop. Ben jij op zoek naar de accessoires die jouw outfit helemaal afmaken? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij verkopen namelijk (handgemaakte) kwaliteitsieraden en andere accessoires voor een betaalbare prijs.

Wij zijn twee meiden uit Apeldoorn. Op onze 17e zijn we samen deze webwinkel begonnen. Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot waar we nu zijn en daar zijn we heel erg trots op! We zijn dagelijks met veel plezier bezig met het ontwerpen en samenstellen van onze sieradencollectie. We laten ons graag inspireren tijdens onze fotoshoots in het buitenland. Zo helpen we jou het hele jaar door met de finishing touch van je look/outfit!

Buiten het feit dat wij het belangrijk vinden dat jullie er op en top uitzien vinden we het ook heel belangrijk om iets te doen voor jongeren in de wereld die het slecht getroffen hebben, omdat ze simpelweg in een arm gezin geboren zijn. We hebben gekozen voor samenwerking met Stichting Chale. Dat is een kleine, professionele hulporganisatie die in het Zuiden van Ethiopië al tientallen kinderen geholpen heeft een eigen toekomst op te bouwen. Dat doet de stichting via een onderwijsproject; heel simpel door hun schoolkosten te betalen.

Veel van de kinderen uit het hulpprogramama van Stichting Chale zijn niet alleen te arm om kleding te kopen, maar kunnen vaak ook hun schoolgeld niet betalen. Hoe leuk is het als deze meisjes ook af en toe wat mooie sieraden krijgen om te dragen. Eindelijk iets om trots op te zijn…! Bij elk projectbezoek geven wij sieraden mee om uit te delen aan kwetsbare kinderen in Ethiopië.
Daarnaast doneren wij per verkocht item 5%. Hiermee sponsoren wij momenteel de schoolkosten van twee meisjes: Ruhama van 14 jaar en Mihret van 6 jaar. Dankzij jullie!

Veel plezier met het shoppen op onze site, de wereld wordt er mooier van!!

Liefs

♥ Beach-each ♥